Zlin, grad sa snažnom poslovnom tradicijom, dom je GASTON-a, međunarodne kompanije koja se može pohvaliti brendovima kao što su Franc Jozef Kaiser, Giana, a sada i Asia Time.

Mi smo igrač na tržištu nekvarljive hrane od 1991. godine, što znači da više od 25 godina uvozimo i izvozimo kvalitetnu hranu iz celog sveta. Danas su naše kancelarije raširene širom Centralne i istočne Evrope – u Slovačkoj, Poljskoj, Mađarskoj, Hrvatskoj, Rumuniji i Srbiji. Njihova odgovornost je isporuka naših proizvoda na potpuno zadovoljstvo kupaca u oko 20 zemalja.

Za vas biramo najbolje proizvode iz celog sveta, uključujući maslinovo ulje i masline, riblje konzerve, konzervirano pasterizovano i sterilisano voće i povrće, kao i suve mahunarke, pirinač, testeninu i mnoge druge proizvode. Naši proizvodi se nalaze u vodećim lancima supermarketa. Odakle uvozimo proizvode? Uvoz dolazi iz  Grčka, Tajlanda, Ekvadora, Filipina, Indonezije, Turske, Španije, Portugala, Maroka, Holandije, Italije, Bugarske, Mađarske, Islanda, Indije, Vijetama, Papue Nove Gvineje, Perua, Kine i drugih.

Pored krajnjih potrošača, fokusirani smo na veleprodajne distributere, a robu isporučujemo našim partnerima u maloprodajnoj, ugostiteljskoj i industrijskoj mrezi. Sa poslovnim vezama koje smo izgradili, naše mogućnosti uključuju čak i podršku za izvoz vaših sopstvenih proizvoda.

Ako ste zainteresovani za saradnju, radujemo se budućoj saradnji.

 

mapa EN